Let's do this! : cosmindinu.ro

Focus pe proces nu pe rezultat.

Și pentru că este început de an, am să vă spun ce mi-am propus, simplu, și sper eu și eficient. Dar asta vom vedea pe parcursul anului, nu?

Nu vreau să-mi stabilesc mult mediatizatele “goals” la început de an ca mai apoi din a doua lună să uit ușor, ușor de ele. Ca de altfel mulți dintre noi… știu că asta vi se întâmplă și vouă.

Ce am să fac, în schimb, este să-mi concentrez atenția pe procesul care îmi va aduce rezultate. Nu știu dacă este ceva nou pentru voi, în schimb vă pot da câteva exemple, după cum urmează:

Nou – Vechi

  1. Nu mai mânca dulce rafinat pe parcusul zilei – Slăbește 5 kg
  2. Pune deoparte 400 lei lunar – Plătește datoriile
  3. O oră pe zi vizionează cursuri de programare – Învață să programezi.

Ceva de genul acesta, sunt câteva exemple, nu sunt ale mele, așa mi-au venit ca să le puteți începe pe ale voastre. În concluzie, începeți să vă concentrați atenția la procesul/procesele care vă aduc rezultatele dorite.

Bineînțeles că visurile/planurile de realizare a lucrurilor mărețe sunt cele care ne vin în atenție la fiecare început de an, însă asigurați-vă câ sunt divizate în procese, ca să puteți ajunge la ele.

Acum le vreau pe ale voastre. 2-3 exemple ar fi de ajuns. Știu că cele pentru 2018 le aveți deja acolo undeva, pe hârtie sau în minte, însă vreau să-mi spuneți modalitatea de a le îndeplini, procesele din spatele fiecărei realizări pe care o doriți îndeplinită,Glad to get your comments on social media down here!

Subscribe: Instagram | Twitter | LinkedIn