Let's do this! : cosmindinu.ro

De ce?

Mă gândeam la ce să aștern pe hârtia aceasta digitală, și m-am gândit ca în afară de partea socială în care noi toți trăim, societatea bolnavă de care ne dăm toți cu părerea, ar fi binevenit un blog despre simplitate. Simplitatea de a trăi, chiar în această societate, care să ne aducă ceva bun în viața noastră marcată de impozitele, traficul, serviciile publice pe care le plătim cu vârf și îndesat.

Și mi-am pus întrebarea, de ce să fac asta? În loc să mă concentrez pe slujba care îmi aduce plăcere, de ce să mă apuc să scriu? Pentru că îmi place? Poate că nu o să fac asta așa de bine de prima dată, sau poate că nu voi fi pe placul tuturor celor care vor citi, dacă vor exista aceștia, însă am decis să o fac.

Chiar în momentul în care scriu îmi dau seama că, “revoluția” tehnologică a lăsat demult în urmă scrisul sau cititul acestuia. Și mă simt bătrân, nu că nu aș fi, dar așa pare textul meu… bătrân.

În era vlog-urilor m-am apucat și eu să scriu… acum când toată lumea trăiește la viteza a șaptea, când cărțile sunt mai mult decât digitale, și când filmul deja a bătut cartea. Too late, dude! cum ar zice americanul…

Însă învăț repede și cred că textele mele îmi vor aduce puțină mulțumire, pe care mai târziu, poate nu așa de târziu, să o transform în video pentru voi toți. Mai este mult timp până acolo, încă îmi trebuie puțină convingere că am ceva de spus, însă și asta o să-mi spuneți voi.

Tot ceea ce aveți nevoie, deja aveți! Iar despre aceasta ultimă afirmație o să fie următorul articol. Sic!

Să aveți o seară bună așa cum este ea în viața voastră!Glad to get your comments on social media down here!

Subscribe: Instagram | Twitter | LinkedIn