Demult am folosit puțin această aplicație, se numește iA Writer și este o aplicație pentru iOS/iPadOS/MacOS, un editor de texte, însă îmbunătățit.

Scriu acest articol în această aplicație pentru că am descoperit ceva bun în aceasta, o opțiune de publicare a articolelor scrise în ea direct pe blogul WordPress, bineînțeles prin contul de WordPress (JetPack) activat în blog.

Tare sunt curios cum iese articolul direct în web, sunt curios pentru că este prima dată când fac asta direct din aplicația iA Writer.

Bineînțeles că mai sunt și alte opțiuni de genul salvarea “documentelor” scrise direct in Dropbox sau iCloud, sau deschiderea diferitelor texte din aceste servicii de cloud direct, chiar daca nu sunt scrise în aplicație. De asemenea poți publica, dacă ai aceste conturi pe diferite platforme de blogging ca Ghost, Medium, Micro.blog sau Micropub.

Este un editor de texte “special” și mie îmi place, iar dacă îmi place mie și m-am decis să-l folosesc, și să scriu direct din iPad publicând tot de acolo din aplicație direct pe blog-ul meu de începător.

Voi cum publicați articolele scrise? Direct în webeditor sau din vreo aplicație ca cea descrisă puțin mai sus?