Salut, din vastele apartamente! “Decât” doream să mă laud cum am scăpat de Covid-19, bine… de fapt nu am scăpat de Covid-19 pentru că nu m-am îmbolnăvit niciodată, însă de Sars-Cov-2… gata… am scăpat.

CUM? O să mă întrebați…

Simplu, nu am mai urmărit știrile, nu am mai citit nimic din articolele care aveau aceste cuvinte în componență (vorbesc de pandemie, covid, sars, cov, etc…).

Și dintr-odată virusul a trecut, eu îmi văd înainte de viață, copilul merge la școală (adevărat, cu mască că altfel n-ar mai intra pe poartă), soția la birou, eu la birou și acasă (continuity policy)… în rest, plimbâri cu bicicleta, terase adevărat nu foarte aglomerate, sport în aer liber, etc… viața merge mai departe.

OK, nu a fost foarte ușor, mai ales ca boala și virusul sunt pe “buzele” tuturor, însă cu un minim de efort îți poți continua viața așa cum îți dorești… Da, cu respectarea legilor în vigoare, pentru că altceva președintele, parlamentul, administrațiile locale și guvernul nu știu ce să facă. Însă EI “toți” știu ceva (important pentru ei), să ne spună nouă ce să facem.

Noi trebuie să facem totul, ei nu sunt în stare de nimic. Noi, trebuie să ne protejăm, noi trebuie să ne dezinfectăm, noi trebuie să purtăm mască, noi trebui… noi trebuie…, etc… Păi și voi? Voi ce faceți?

Noi de ce vă plătim? Sâ ne spuneți nouă ce să facem?!?! Da, știu…bla bla bla… nu începeți, doar gândiți cu capul vostru nu a celor care doresc să nu-l mai folosiți.