Izolare = Despărțire a unui bolnav contagios de oamenii sănătoși pentru a împiedica transmiterea bolii.

DEXONLINE

Normal, despre ce credeați că este acest articol, despre vara ce pare a veni așa ușor peste noi?

Aș vrea să facem un exercițiu de imaginație aici unde suntem cu toții… fiecare în camera lui. Ce vă vine în minte că ați face acum în acest moment în care citiți acest articol?

De exemplu eu conduc minunata mea mașină în drum spre casă după o obositoare zi de muncă. Nu că cele de acum sunt cumva mai puțin obositoare. Sunt la fel poate chiar mai obositoare, luând în considerare că suntem “singuri”, în fața monitorului, oră de oră, minut de minut.

La început credeam că va fi greu, însă după o perioada de 2 săptămâni, se pare că ne putem adapta mult mai ușor decât ne așteptam.

Așa că, la treabă fraților se pare că mai avem mult de “tras” în timpul și după această pandemie, care se pare că, crește zi după zi.

Și vor urma vremuri grele, vremuri care nu vor mai fi la fel ca cele de acum două luni, iar ca să vă las și o picătură de optimism, avem aici ceva ce vă va ajuta cu siguranță. Și anume sportul, fie că îl practicați în casă sau afară, sportul ajută și nu cred că trebuie să vă mai spun eu cum și de ce. Uite, eu fac minimum 10000 pași pe zi și alerg 5 km zilnic, cel puțin de la începutul lui Aprilie. Deci hai afară la alergat, avem voie… încă!

Până la următorul articol vă las pe voi să comentați la definiția izolării listată la începutul acestui articol.