Și odată cu ea, ne apucăm și noi de muncă, ca de altfel tot orașul după 9 septembrie când ajung copii prin clase. Și mai ales când încep precomenzile la noul iPhone unș/pro. Nu știu ce părere aveți voi despre “noul” smartphone însă eu rămân pe o perioadă de un an cu același iPhone XS.

Gata de ajuns, deja sunt saturat, vreau software, vreau aplicații sau dacă nu aplicații, atunci PWA-uri multe, să mă ajute în ceea ce fac eu acilișia la fabrica unde prestez. Deja de câțiva ani am impresia că noul an începe în septembrie și nicidecum în ianuarie.

Vreau automatizări, vreau să controlez mai ușor diferitele activități, să folosesc tehnologia asta de buzunar ca o unealtă nu ca accesoriu de modă. Da, pentru că de altfel, asta este o unealtă, iar dacă nu v-ați dat seama încă, ne ajută mult de tot. Pe unii dintre noi care încercăm să le folosim la mai mult decât a posta pe social media sau a viziona filme pe youtube.

Voi cei care citiți această scriere, la ce folosiți smartphone-ul? Mai vorbești la el, sau tremuri să primești whatsapp-ul ala așteptat? SMS nu mai impresionează pe nimeni, nu-i așa?

Eu imi imaginez că în perioada următoare de 5-10 ani nu vom mai folosi hârtia și pixul, doar dacă nu face vreunul din ăia mari vreo boroboață și oprește internetul ăsta (și celălalt)…

Astăzi cea mică a dat primul ei test pe iPad. În afară de Minecraft și alte joculețe până acum nu a servit, așa că a fost puțin greu la început, ca mai apoi să-și dea seama ca iPad-ul se mai poate folosi și la altceva decât youtube si minecraft.

Deci ne ajută sau pierdem vremea? Maine o să vă scriu depre un articol citit de mine despre frâna pusă, în mod gresit, copiilor care folosesc tehnologia aceasta.

Până atunci… să aveți o zi extraordinară!